Forberedelse til tölt

For dig, som har et ønske om en biomekanisk god tölt på en villig og tilpas hest i god mental balance – både gangsatte og ikke gangsatte heste er velkomne.

Undervisningen vil både være praktisk og teoretisk. Alle rider 2 lektioner pr. kursusdag, både individuelt og 2 og 2.Vi kommer omkring alle elementer af god ridning og forudsætningen for god tölt – hestens indlæring, hestens krop, rytterens krop og hvad der er vigtigt for dig som rytter. Hver kursus dag tilrettelægges individuelt for hver ekvipage og der er er plads til alle, uafhængig af om I allerede tölter derudaf, eller hesten endnu ikke helt har fundet knappen til tölt. Vi kommer til at arbejde rigtig meget med hestens øvrige gangarter, for at forbedre hestens funktion i kroppen, så den kan bære sig selv i en sund og lækker tölt.

Praktiske informationer: Vi arbejder fra kl. 9.00 til 16.00 alle kursus dage (afhængigt af deltager antal), og slutter dagen af med evaluering og planlægning af træningen hjemme.

Kurset holdes hos Dagmars Hestetræning, Dalbyvej 2, 8781 Stenderup

Det er muligt at deltage lørdag den 5. maj, 2. juni og 23. juni – alle dage eller på enkelt dage. Der er mulighed for at hestene kan gå på fold – enkelte i boks, når du ikke selv rider.  Og der er mulighed for at hesten kan overnatte fra fredag til lørdag for de som kommer langvejsfra. Du sørger selv for forplejning i løbet af dagen – der vil være kaffe/te i stalden til fri afbenyttelse.Pris pr. kursus dag er 850 kr. Samlet pris for alle tre dage er 2.200 kr. Pris for deltagelse uden hest er 300 kr. pr. dag.

Tilmelding foregår via mail til kursus@dagmarshestetraening.dk

Der er plads til 6 deltagere med hest – først til mølle.