UNDERVISNING

Alle heste og alle ryttere er velkomne hos Dagmars Hestetræning.

Med min undervisning ønsker jeg at bidrage til et tillidsfuldt samarbejde mellem hest og rytter, med fokus på læringsforståelse og anatomisk korrekt træning af hesten, hvor både hest og rytter nyder godt af at være med.

Undervisningen tager udgangspunkt i BBH’s principper, og jeg kan hjælpe dig med at skabe en villig, sund og afbalanceret hest, som synes det er okay at være med. Det er min erfaring at du således opnår større rideglæde, samtidig med at du når de mål du har sat dig for.

Jeg ønsker at vores heste skal blive stærkere og bedre tilpasse, fordi vi træner dem.

Alt træning og undervisning tager udgangspunkt i den enkelte ekvipage, og det er vigtigt for mig, at du forstår hvorfor vi gør som vi gør. På den måde er det meget lettere for dig at arbejde videre med træningen hjemme, og du vil opleve at intervallet mellem undervisningslektionerne kan være relativt lange, fordi du lærer at ‘kunne selv’.

Jeg underviser både hjemme hos Dagmars Hestetræning i Stenderup mellem Horsens og Hedensted, og ude hos jer. Ofte planlægger vi en dag med flere ryttere fra samme sted eller samme egn, for at holde kørselsudgifterne nede.

PRISER:

Hos Dagmars Hestetræning i Stenderup Eneundervisning 45 min: 350 kr. Eneundervisning 60 min: 500 kr. (første lektion er altid en 60 min lektion)

Deletime mellem 2 ryttere 60 min: 300 kr. pr. rytter (kun muligt for kendte elever) Hold lektion springning: 200 kr. pr. rytter (kun muligt for kendte elever)

Udekørende undervisning Eneundervisning 45 min: 500 kr.

Prisen er inkl. kørsel – alt efter hvor i landet, skal I være et minimums antal ryttere – skriv en mail til Dagmar på dagmar@dagmarshestetraening.dk, for ydereligere information.